Rólunk

Rólunk - Térszkennelés
kapcsolatfelvétel VISIO logo

Visio Engineering Kft.

Társaságunk 2015-ben alakult magyar tulajdonú családi vállalkozásként és elsődlegesen gépészmérnöki megoldásokat kínál az ipar számára hazánkban és külföldön egyaránt.

Szolgáltatásaink fő részét képezi cégünk saját tulajdonában lévő térszkennerrel végzett 3D lézerszkenneres felmérés és modellezés.

Eddigi térszkenneres felmérésessel végzett munkáinkból betekintést nyújtunk a Referenciák menüpont alatt található leírásokban képekkel, videókkal illusztrálva.

Forduljon hozzánk, együtt megvalósítjuk elképzeléseit!

Rólunk bővebben a VISIO Engineering Kft. hivatalos honlapján olvashat, melyet az alábbi gombra kattintva tud elérni.

ÉV TAPASZTALAT
+
eLÉGEDETT ÜGYFÉL
milliárd felmért pont
+

Ügyfeleink

Csapatunk - VISIO Engineering Kft.

Rólunk - Kósa Ferenc

Kósa Ferenc

Ügyvezető

Gépészmérnökként több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal vezetem családi vállalkozásunkat, melyet feleségemmel ketten alapítottunk 2015-ben.

A pályám elején a „mély vízben”, egy  osztrák tulajdonú acélszerkezeteket és berendezéseket gyártó cégnél kezdtem először mint technológus,  majd mint tervező. Ezt követően célgép- és készüléktervezőként dolgoztam egy mérnökirodában.

A tervezési feladatok mellett projekt előkészítési, projekttámogatási, dokumentációkészítési és kezelési feladataim is voltak/vannak. A cégünk alapítása óta az ügyvezetői feladatok mellett továbbra is aktívan dolgozom a szakmában.

Emellett két kisfiú boldog apukája vagyok.

Rólunk - Kósáné Tabakovics Ágnes

Kósáné Tabakovics Ágnes

Ügyvezető

Közgazdászként, vállalkozási menedzsment és marketing végzettséggel irányítom férjemmel közösen a családi vállalkozásunkat.

Pályakezdőként, illetve tanulmányaim mellett már gyakorlatot szereztem kereskedelmi, logisztikai, banki, ügyfélszolgálati, illetve különféle irodai adminisztratív területeken. 

Egy ideig pénzügyi és számviteli munkát is végeztem. 2009-től értékesítési és marketing ügyintéző munkakörben dolgozom, melynek részeként sokféle irodai, számlázási feladatom mellett programozást és adatbázis műveleteket is végzek. 2015 óta saját vállalkozásunk ügyintézését és marketing tevékenységét is intézem.

Emellett két kisfiú boldog anyukája vagyok.

Rólunk - Orosz László

Orosz László

gépészmérnök

Gépészmérnök végzettséggel dolgozom a  csapat tagjaként a cégben.

 Az évek során megfordultam számos nagyobb multinacionális vállalatnál és néhány kisebb cégnél, így lehetőségem volt megismerni mindkét vállalati kategória sajátosságait és különböző iparágakat is. Pályafutásom során beosztottként főképp tervezői munkakörben, projektmérnökként, tesztmérnökként és műszaki vezetőként dolgoztam.

2017 nyarán a legszebb ajándékot kaptam az élettől és páromtól, megszületett nagyobbik fiam, mely egyben arra is ösztönzött, hogy harmonizáljam a munkával és a családdal töltött időmet. Egyéni vállalkozói pályára tértem.

Azóta megszületett kisebbik fiam is. 

Kíváncsi rá, hogy mennyibe kerül nálunk a 3D térszkennelés?
Próbálja ki árkalkulátorunkat!

Facebook hírfolyam